Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, noi atenționări de vreme rea, dar și de caniculă și de disconfort termic.
  • Zona de munte din Prahova este vizată de un cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii, iar în restul județului, timp de două zile, se menține atenționarea de cod galben de caniculă și disconfort termic, însă nu vor lipsi perioadele de instabilitate atmosferică.

 Prima atenționare ANM vizează menținerea, în zilele de 5 iulie și 5 iulie, a avertizării de cod galben de caniculă și disconfort termic. Atenționarea este valabilă și în Prahova.

Citește și: Cutremur de 3 grade Richter în Vrancea

Meteorologii au anunțat că, pe durata celor două zile, valul de căldură se va menține în toate regiunile, iar disconfortul termic va fi ridicat în zonele de câmpie și de podiș, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor menține între 33 și 36 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade.

Cod portocaliu de ploi torențiale în zona de munte din Prahova

În zona de munte din Prahova, luni, în intervalul orar 12.00 - 21.00 va fi în vigoare o atenționare de cod portocaliu de ploi torențiale. Meteorologii au anunțat că vor fi averse în Oltenia, nord-vestul Munteniei și local în Carpații Meridionali. Pe arii restrânse își vor face simțită prezența vijeliile (rafale de peste 65...75 km/h), iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35...40 și izolat 50...60 l/mp.

În restul județului Prahova, luni, în același interval orar este în vigore o atenționare de cod galben de instabilite atmosferică temporar accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, iar cantitățile de apă vor depăși local 25...35 l/mp.

Back To Top