Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Evenimnetul rutier a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 08.00
  • Tânărul de 26 de ani avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică dimineața, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliției Florești au fost sesizați despre faptul că în comuna Filipeștii de Târg la intersecția străzii Stadionului cu DJ 720D, ar fi avut loc un alt eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comună, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal pe DJ 720 D, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu gardul unei unități de învățământ din satul Mărginenii de Jos.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Back To Top