Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un prahovean în vârstă de 35 de ani din Provița de Sus a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar de lovire sau alte violențe. 
  • Acesta și-a lovit prietenul de pahar cu un obiect contondent în timpul unei petreceri care a avut loc în curtea victimei, la Comarnic

Sâmbătă seara, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați despre faptul că în curtea unui imobil din oraș are loc un conflict între două persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că între doi bărbați cu vârstele 35 de ani, respectiv 43 de ani ar fi izbucnit un conflict spontan în urma unei neînțelegeri privind genul muzical pe care aceștia îl ascultau.

Ulterior, conflictul a degenerat, cel de 35 de ani lovindu-l pe cel de 43 de ani, cu un obiect contondent, ulterior plecând de la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat bărbatul bănuit de comiterea faptei, iar în baza probatoriului administrat, ieri, 3 iulie a.c., față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Back To Top