Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

oferte sfaturi ochelari de soare
Categorie: Actual
  • Ochelarii de soare vă protejează ochii împotriva razelor ultraviolete și dau un plus de stil oricărui look.
  • Dar alegerea unor ochelari de soare potriviți pentru forma feței dumneavoastră poate fi dificilă, existând atât de multe stiluri diferite.
  • Ați putea fi tentat să urmați pur și simplu tendințele, dar alegerea unui stil de ochelari de soare este mai personală.

Nuanțele care vi se potrivesc depind de o serie de factori: forma feței, stilul personal, culoarea lentilelor și unde/când intenționați să le purtați. În continuare, iată câteva sfaturi despre cum să alegeți ochelari de soare și tot ce trebuie să știți despre acest accesoriu esențial.

Odată cu vara vine soarele, iar odată cu soarele vine și expunerea la razele ultraviolete (UV) și la strălucirea albă. Dacă sunteți în căutarea unei noi perechi de ochelari de soare, țineți cont de protecția ochilor și de confort - și nu doar de stil - în minte.

Gasirea ochelarilor de soare potriviți este importantă, deoarece nu toți oferă aceeași protecție. Unele cercetări sugerează că razele ultraviolete de mare energie de la soare vă pot afecta vederea mai târziu în viață. Expunerea excesivă la UV poate afecta macula, zona din spatele ochiului care ajută la transmiterea imaginilor către creier. Riscul este mai mare dacă ochii dumneavoastră sunt de culoare deschisă.

Cum să obțineți cea mai bună protecție

Pentru a vă proteja cât mai bine ochii, specialiștii vă recomandă să:

                - Alegeți ochelari de soare care blochează atât lumina UVA, cât și UVB. Nu trebuie să plătiți o primă - protecția UV este disponibilă în toate gamele de prețuri. Există o grămadă acolo. Vreți să le cumpărați de la un producător de renume. Alegeți cel mai înalt nivel de protecție UVA/UVB pe care îl puteți găsi. Specialiștii spun că se va menționa ce nivel de protecție UVA și UVB ar avea pe autocolant sau imprimat chiar pe etichetă.

                - Alegeți lentile de culoare chihlimbar sau maro dacă aveți degenerare maculară sau retinopatie diabetică. Aceste culori sporesc contrastul, ceea ce vă poate ajuta să vedeți mai bine. Dar un indice UV ridicat este mai important decât culoarea lentilelor dacă trebuie să alegeți.

Sfaturi pentru ochelarii de soare pentru condus

Lumina directă a soarelui este adesea prea puternică pentru confort, pe măsură ce îmbătrânim și pupilele noastre devin mai mari și mai sensibile la lumină. Pentru cea mai bună viziune atunci când conduceți, specialiștii vă recomandă următoarele:

                - Căutați lentile polarizate. Acestea sunt cele mai bune pentru reducerea strălucirii. Acest lucru este deosebit de important dacă ați suferit o operație oculară refractivă, cum ar fi LASIK.

                - Selectați lentile maro, gri, verzi sau galbene. Acestea sunt cele mai bune pentru a minimiza distorsiunea culorilor.

Și copiii au nevoie de ochelari de soare

Specialiștii spun că și copiii cu vârsta de doar 6 luni ar trebui să poarte ochelari de soare.

Vision Council of America ne reamintește că daunele provocate de radiațiile UVA și UVB sunt cumulative de-a lungul vieții unei persoane, așa că este o idee bună să vă învățați copiii cât de important este să poarte ochelari de soare.

Supraexpunerea la razele soarelui poate provoca apariția mai multor boli oculare. Printre acestea se numără cataracta și degenerescența maculară de-a lungul vieții unei persoane.

Dacă purtați deja ochelari

Ochelarii de vedere cu dioptrii - în special cei cu lentile din policarbonat - oferă o anumită protecție UV încorporată. Lentilele care se întunecă automat atunci când ieșiți în aer liber vă protejează atât împotriva razelor UV, cât și a strălucirii.

Optometriștii vă pot ajuta, de asemenea, să alegeți ochelarii de soare potriviți pentru dumneavoastră. Odată ce cumpărați acea pereche frumoasă de ochelari de soare Ray Ban, nu uitați să îi purtați în mod regulat - pe nas și nu pe cap.

Specialiștii spun că ochelarii de soare sunt unul dintre acele articole indispensabile pentru care nu îl deranjează să cheltuiască niște bani în plus. Un pic de protecție suplimentară pare să merite pe termen lung.

Stiluri de ochelari de soare

Forma ramei joacă un rol cheie în modul în care ochelarii de soare se potrivesc feței dumneavoastră. Mai jos este un ghid rapid al principalelor stiluri de ochelari de soare.

Aviator

Acest stil inspirat de piloți are lentile în formă de lacrimă, care au fost concepute inițial pentru a bloca razele soarelui din toate unghiurile. Aviatorii au un câmp vizual mare și sunt de obicei realizați cu o ramă metalică.

Ochi de pisică

Ochelarii de soare cat-eye au unghiuri înclinate în sus, care sunt feminine și retro. Icoanele vechi de la Hollywood, precum Marilyn Monroe și Audrey Hepburn, au preferat acest stil pentru alura sa clasică, dar glam. Această formă a revenit în actualitate, devenind un stil de ochelari de soare foarte popular pentru femei.

Ochelari supradimensionați

Ochelarii de soare supradimensionați vin de obicei cu lentile ovale sau pătrate și rame groase. Ei fac un semn către anii '70 și aduc instantaneu dramatism unui look.

Rotunzi

Ochelarii de soare rotunzi accentuează bine pomeții și pot ajuta la umplerea jumătății inferioare a feței. Silueta iconică are un design simplu și ajută la echilibrarea unghiurilor naturale.

Pătrați

Acesta este unul dintre cele mai versatile stiluri de rame și prezintă linii groase, de tip boxy. Ochelarii de soare pătrați au unghiuri ascuțite care dau definiție celor care au trăsături faciale mai moi.

Ochelari Wayfarer

Ochelarii Wayfarer au o formă inspirată din anii '50, cu o margine superioară largă care iese în vârf. Liniile lor unghiulare echilibrează obrajii plini și trăsăturile mai puțin definite.

VEZI ȘI: 5 sfaturi pentru a purta un trening de damă

 

Back To Top