oferte trening dama
Categorie: Economic
  • Tocmai când credeam că trendul „athleisure” și-a atins apogeul, moda ne-a aruncat o nouă minge la fileu.
  • Având un aer din anii '90, această nouă tendință athleisure este infamul costum de trening de damă.
  • Vă simțiți puțin precaută în privința acestui trend? Ei bine, nu aveți de ce.

Vogue a numit recent noua tendință „un far de glorie îndrăzneț", dovedind că trendul sportiv este în plină forță. Tendința unui trening de damă chic a fost, de asemenea, observată pe cele mai tari podiumuri de prezentare din acest sezon, inclusiv Chloe, Loewe, Alexander Wang și multe altele.

În timp ce treningurile au fost făcute inițial pentru sala de sport, acest nou val de treninguri este, după cum a spus New York Times, „o confluență a îmbrăcămintei fără gen, a inspirațiilor atletice relaxate din anii '90 și a unei estetici hip-hop".

Și, deși treningul este întruchiparea tendinței atletismului confortabil, nu vreți să arătați ca și cum ați ieșit dintr-o tabără de antrenament de atletism, așa că îmbrăcați-l cu niște tocuri cu barete sau suprapuneți un trening de damă sub un trench. Tocurile, desigur, vor adăuga înălțime, dar, de asemenea, arată că este o ținută mai sofisticată decât una pe care o purtați doar pentru sala de sport.

Vă simțiți puțin nesigură cu privire la modul în care să vă îmbracați în această tendință? Nu vă faceți griji - am adunat câteva sfaturi cheie de styling pentru a îmbunătăți treningul, pe baza modului în care femeile se adaptează la această tendință.

Treningul este o tendință vestimentară care nu este iubită de toată lumea. Este mereu în dezbatere și chiar și cele mai elegante persoane care se îmbracă pot fi, de înțeles, nesigure de modul în care să poarte o astfel de piesă dublă polarizantă. Totuși, vestitul trening de dama a fost adoptat de mulți iubitori de modă în ultimii ani, până în punctul în care nu mai este un sinonim pentru a sta pe canapea. În schimb, a devenit o piesă de bază destul de surprinzătoare în garderobele mai direcționate din întreaga lume.

Chloé a prezentat un trening pe podium în timpul Săptămânii Modei de la Paris încă din 2015, iar tendința nu a încetat să crească de atunci.

De la abundența de adidași Stan Smith care împodobesc picioarele aproape tuturor cunoscătorilor de modă până la Kendall Jenner purtând un trening de damă complet, regnul athleisure este mai puternic ca niciodată. Ca de obicei, ideile de ținute de la favoriții noștri de street style au oferit câteva reguli cheie despre cum să purtați treningul într-un mod elegant, matur și mai puțin ca și cum ați locui la sală.

Păstrați-l ajustat

Să recunoaștem - ca fete ne place să fim confortabile, dar nu vă lăsați duse de val. Dacă purtați un trening de damă, păstrați-l ajustat- niciodată nu este drăguț să aveți ceva care să arate prea larg. Completați-vă treningul purtându-l cu o pereche de adidași Adidas Originals Stan Smith. Finisați look-ul cu niște ruj roșu și o împletitură olandeză.

Păstrați monocromia

Când purtați un trening de damă, coordonați-vă o ținută monocoloră. Suntem obsedați de aspectul monocolor al treningurilor de la adidas by Stella McCartney.

Amestecați texturile

Aratați-vă puterile de supereroină amestecând motivele și texturile. Ne place cum arată pantalonii de trening reversibili adidas Y-3 by Yohji Yamamoto, asortați cu jacheta de trening adidas Originals Shell Tile Superstar.

Îmbrăcați-l cu piese elegante

Abordarea noastră preferată a treningului este să îl îmbrăcăm mai elegant. În primul rând, încercați să purtați pantalonii de trening cu un top care să vă arate burta și cu niște stiletto cu bretele à la Rihanna.

Un blazer, un palton frumos sau chiar un trench vor face instantaneu ca orice trening să arate elegant, mai ales dacă optați pentru o pereche de pantaloni de trening cu o dungă pe lateral. Liniile mai ascuțite ale unei jachete croite vor raționaliza aspectul, aducând întregul ansamblu laolaltă. Aceasta este o soluție deosebit de bună în lunile de toamnă.

Îmbrățișați imprimeul

Faceți un impact cu imprimeurile dvs. amestecând motive și imprimeuri. Fără îndoială, cel mai cool mod de a purta treningul, purtarea de imprimeuri este distractivă și puteți păstra monocromia.

Back To Top