Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Șoferul unui autoturism a fost surprins încălcând banda dubla continuă la sfârșitul lunii februarie, în Blejoi
  • Un pasager al autoturismului a încercat mituirea polițistului, însă discuția a fost înregistrată cu dispozitivul body-cam. 

Un bărbat a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare după ce a încercat să mituiască un polițist din Prahova. Acesta era pasager în mașina trasă pe dreapta la Blejoi, în Prahova, după ce a șoferul acesteia a încălcat marcajul dublu continuu.

Ca urmare a activităților procedurale desfășurate de polițiștii anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Prahova, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Astfel, la sfârșitul lunii iunie a.c., a fost încheiat cu o persoană, fără calitate specială, un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită, stabilind o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendarea executării acesteia pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului formulat în luna martie a.c. de către un lucrător de poliţie din cadrul I.P.J. Prahova – Postului de Poliție Blejoi la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Prahova.

În urma administrării probatoriului a rezultat faptul că, în data de 25.02.2022, în jurul orelor 19.50, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu pe raza comunei Blejoi, județul Prahova, un lucrător de poliție a oprit în trafic un autoturism, pe care anterior îl observase că a virat stânga, încălcând marcajul dublu continuu.

În autoturism, pe lângă conducătorul auto, se mai aflau trei persoane, printre care și inculpatul în cauză, care, după ce agentul de poliție care a constatat contravenția și a întocmit un proces-verbal prin care a aplicat șoferului sancțiunea avertismentului, a încercat să-i ofere agentului de poliție „drept mulțumire“ o sumă de bani.

După ce polițistul a refuzat primirea sumei de bani, inculpatul i-a promis reparații la service-ul auto pe care îl deține.

Discuțiile cu inculpatul au fost înregistrate prin intermediul dispozitivului body cam din dotarea agentului de poliție, acestea fiind folosite ca mijloace de proba în reținerea situației de fapt.

Back To Top