Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Prahova se află sub cod galben de caniculă și disconfort termic, iar primele semne ale secetei excesive și ale consumului mare de apă încep să apară.
  • Hidro Prahova a anunțat un program de livrare a apei pentru mai multe localități din județ. 
  • În trei sate din Prahova, respectiv Mocești (comuna Iordăcheanu) și satele Trenu și Nucet (comuna Chiojdeanca), din cauza consumului de apă și a secetei, nu este apă deloc la robinete.

 Societatea Hidro Prahova a anunțat că este obligată să mențină până pe 10 iulie 2022 un program de distribuție a apei pentru mai multe localități din aria de operare, din cauza resurselor insuficiente de apă, în condiții de secetă excesivă și pe fondul unor consumuri extrem de ridicate pentru activități agricole și de grădinărit. 

Operatorul care distribuie apă a luat măsuri ca în majoritatea localităților unde se impune introducerea unui program de distribuție, oprirea apei să se facă numai pe timpul nopții, în scopul refacerii necesarului de consum din rezervoarele de înmagazinare. 

Localitățile afectate de aceste măsuri, precum și programele de distribuție a apei aferente fiecărei zone

  • În orașul Mizil și în comuna Gura Vadului, apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire pentru reîncărcarea rezervorului fiind cuprins între orele 23.00 – 5.00. 
  • În orașul Urlați și în comuna Gornet Cricov, apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire fiind cuprins între orele 0.00 – 5.30. 
  • În comuna Ciorani, apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire fiind cuprins între orele 23.00 – 4.30. 
  • În comuna Scorțeni (satele Mislea, Scorțeni, Bordenii Mari și Bordenii Mici), apa va fi oprită pe timpul nopții, în intervalul 23.00-5.30, iar pe parcursul zilei numai între orele 13.00 – 16.30 .
  • În comuna Baba Ana (satele Conduratu, Cireșanu și Satu Nou), apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire fiind cuprins între orele 23.00 – 5.00.
  • În comunele Fântânele și Vadu Săpat, apa va fi furnizată numai în intervalele 6.00-8.00 și 18.00-21.00. 
  • În comunele Iordăcheanu (sat Mocești) și Chiojdeanca (satele Trenu și Nucet), abonații din zonele înalte nu vor avea apă, din cauza consumului ridicat semnalat în cele două localități. 

Restricțiile vor putea fi suspendate pe parcursul acestui interval, numai în situația în care vor fi semnalate precipitații suficiente pentru a completa rezervele de apă necesare asigurării consumului în zonele vizate.

Societatea Hidro Prahova face în continuare apel la toți abonații să folosească apa strict în gospodărie și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării acestor deficiențe în procesul de distribuție.

Reluarea distribuției către utilizatorii Hidro Prahova se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelelor.

Back To Top