Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

opc la campina
Categorie: Actual

 

• După ce presa a sesizat existența produselor stricate într-un supermarket din Câmpina, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova a verificat magazinul.
• Controlul s-a lăsat cu amenzi și retragerea de la comercializare a zeci de kilograme de legume improprii consumului.


Potrivit CJPC Prahova, „în urma informațiilor apărute în presa locală, cu privire la existența la comercializare a produsului Salam cu pete de mucegai, Comisariatul a dispus un control la supermarketul Kaufland Câmpina pentru verificarea aspectelor semnalate. Cu ocazia controlului, s-a constatat faptul că produsul reclamat a fost retras voluntar din circutul consumului uman în data 05.07.2022, conform fișei prezentate de reprezentanții operatorului economic, acesta găsindu-se în depozitul magazinului. La extinderea controlului, s-a constatat faptul că, la raionul de legume-fructe, se comercializau produse nesortate, decalibrate și depreciate calitativ.
Operatorul economic a fost sancționat cu o amendă în valoare de 20.000 lei și un avertisment”.
De asemenea, inspectorii au oprit definitiv de la comercializare 61 kg legume în valoare totală de 193 lei. Operatorul economic va rămane în atenția instituției de Protecție a Consumatorului pentru verificări ulterioare.

CITEȘTE ȘI: Un TIR încărcat cu cărămidă a luat foc pe Centura Ploieștiului

Back To Top