Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

daea
Categorie: Actual
  • Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la ministerul Agriculturii.
  • „E un om cu experiență, un patriot, foarte iubit de toți cei care activează în agricultură”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Partidul Social Democrat s-a reunit într-o ședință a Consiliului Politic Național, miercuri, la Parlament, pentru a decide numele noului ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, anchetat de DNA. Marcel Ciolacu a anunțat official că PSD îl propune la Ministerul Agriculturii pe Petre Daea, „un om cu experiență, un patriot, foarte iubit de toți cei care activează în agricultură”. „Am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienţă şi un om care nu trebuie să înveţe ministerul şi problemele pe care le au agricultorii şi fermierii, un patriot foarte iubit de toţi cei care activează mai ales în agricultură. Mă bucur că toţi colegii - a fost ca pe vremuri, vot în unanimitate în interiorul partidului ca domnul ministru Petre Daea să revină în Guvernul României. Cu această nominalizare vom merge la premier, după care cunoaşteţi procedurile”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

Citește și De la oi a trecut la cormorani. Petre Daea, discurs năucitor în Parlamentul European: "Cormoranii în România fac baie în piscine"

Back To Top