Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

opțional clasele primare spațiu
Categorie: Actual
  • „Start în aventura cunoașterii Universului” este noua disciplină opțională care va putea fi studiată la clasele primare.
  • Programa a fost publicată, zilele acestea, în Monitorul Oficial.

Pentru noul opțional va puteafi alocată o oră pe săptămână. “Disciplina se poate studia pe parcursul a doi ani școlari, primul an de studiu fiind la alegere din primii trei ani de învățământ primar — clasa pregătitoare, clasa I, clasa a II-a (ciclul de achiziții fundamentale), iar al doilea an de studiu fiind la alegere din ultimii doi ani ai învățământului primar — clasa a III-a sau clasa a IV-a (ciclul de dezvoltare), necesită competențe specifice pentru fiecare an de studiu, cunoștințe minime de astronomie și științe spațiale, acestea fiind subordonate scopului disciplinei de a contribui la structurarea/exersarea și dezvoltarea competențelor STEAM prin abordări inter- și transdisciplinare”, potrivit ordinului de ministru care aprobă prgrama pentru disciplina  „Start în aventura cunoașterii Universului”.

Conținuturile ce pot fi predate în cadrul orelor alocate noului opțional sunt împărțite în capitole despre sistemul solar, călătoriile în spațiu și meseriile viitorului. Copiii vor învăța inclusiv despre cum se construiesc rachetele, supraviețuirea în condiții extreme, imponderabilitate, roboți, cosmonauți și misiuni spațiale.

VEZI ȘI: Potrivit noului regulament de funcţionare a şcolilor, elevii nu mai pot fi exmatriculați. Ce alte modificări au fost făcute

Conținuturi pentru noul opțional disponibil la clasele primare:

programa optional

 

Foto: pinterest.com

Back To Top