Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lupu
Categorie: Actual
  • Accesul consilierilor locali la un studiu de pre-evaluare comandat de Primăria Ploiești în vederea construirii viitorului spital municipal de urgenţă este permis doar după semnarea unei Declarații de Confidențialitate.
  • Studiul a costat 100.000 de euro și a fost plătit din bani publici.
  • Consilierul local Bogdan Lupu (Pro România) a anunțat că nu va semna Declarația de Confidențialitate și critică demersul executivului Primăriei Ploiești.

„Executivul ploieștean a trecut la secrete de stat un studiu de prefezabilitate care ar fi trebuit să ne lămurească pe noi, ploieștenii, “că avem nevoie de un spital modern în Ploiești” și să “ne lumineze” în același timp cum putem contracta un împrumut pentru realizarea acestuia.

Pentru cei care au uitat sau nu stiu, executivul ploieștean condus de Andrei Volosevici a semnat, în 2021, un contract cu o companie ce se pretinde a fi a Bancii Mondiale, plătind, prin încredințare directă, 100.000 de euro pentru realizarea unui studiu de prefezabilitate în vederea construirii unui nou spital în Ploiești.

Încă de atunci mi-am exprimat dezaprobarea și nu am votat acest proiect, motivația fiind simplă, și anume că este evidentă necesitatea unui spital, iar posibilele surse de finantare sunt publice, nu secrete, iar acest lucru ține doar de managementul orașului să fie identificate și propuse cele mai buna variante!

Am fost chemat zilelea astea la sediul primăriei pentru a semna un acord de confidentialitate pentru a putea citi acest document plătit din bani publici. NICIODATĂ nu o să fiu de acord cu așa ceva și NU o să semnez un astfel de document! CUVÂNTUL TRANSPARENȚĂ TREBUIE SĂ INTRE ÎN VOCABULARUL EXECUTIVULUI PRIMĂRIEI PLOIEȘTI!

Ce are de ascuns primarul Andrei Volosevici în fața ploieștenilor? Eu cred că este vorba de faptul că am plătit 100.000 de euro din bani publici pe un document care nu conține nimic relevant”, a transmis consilierul local Bogdan Lupu.

Citește și Consilierii locali PNL refuză să semneze Declarația de Confidențialitate. „Decizia construirii Spitalului Municipal trebuie luată în condiţii de transparenţă totală”

Back To Top