Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

medicamente farmacie
Categorie: Actual

 

• Casa Județeană de Asigurări Prahova a clarificat îngrijorarea pensionarilor care beneficiază de ajutorul financiar în această perioadă.
• Astfel, vârstnicii care primesc cei 700 de lei nu vor fi afectați la compensarea medicamentelor cu 90%.


Ajutorul financiar în valoare de 700 de lei, acordat în luna iulie 2022 pensionarilor cu venturi mai mici sau egale cu 2.000 de lei, prin punerea în aplicare a Ordonanței de Urgență nr.74/02.06.2022, nu reprezintă venit din pensie sau din indemnzație socială și nu va fi luat în calcul la stabilirea plafonului de compensare cu 90% a prescripțiilor medicale.
În scopul creșterii accesului la medicamentele acordate în ambulatoriu pensionarilor cu venituri mici, de la începutul acestui an, pensionarii cu venituri din pensii și indemnizații sociale până la 1.429 lei/lună inclusiv, indiferent dacă realizează sau nu alte venituri, beneficiază de compensare cu 90% pentru medicamentele din sublista B cuprinsă în Lista de Medicamente Compensate și Gratuite aprobată prin Hotărârea de Guvern nr. 720/2008. Valoarea maximă a rețetei acceptată pentru compensare 90%, cu medicamente din această listă, pentru pensionarii cu un venit de 1.429 lei/lună, este de 330 lei.
Finanțarea este asigurată în proporție de 50% din bugetul Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate și, respectiv, de 40% prin transferuri de la bugetul de stat prin intermediul Ministerului Sănătății, mai precizează CAS Prahova.

CITEȘTE ȘI: Rabla pentru Electrocasnice: Încep înscrierile pentru cea de-a treia etapă

Back To Top