Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Florești
Categorie: Actual

Autoritățile județene alocă o sumă de 500.000 de lei pentru lucrări de canalizare la Spitalul de Pneumoftiziologie din comuna Florești.

Aleșii județeni au aprobat asocierea cu această comună, în vederea realizării obiectivului “Execuție și proiectare canalizare menajeră dotată cu stație de clorinare și de pompare la Spitalul de Pneumoftiziologie Florești, comuna Florești, județul Prahova”, pentru a cărui finanțare au alocat 500.000 de lei.

“Unitatea dispune de o stație de tratare a apelor uzate provenite din spital dotată cu treaptă de filtrare mecanică și dezinfecție efectuată empiric. Încăperea stației de tratare/clorinare este nefuncțională, fiind într-o stare avansată de degradare. În incinta unității există mai multe cămine de canalizare în marea lor majoritate colmatate. În urma inspecției sanitare efectuate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, au fost dispuse măsuri și recomandări cu privire la neconformitățile constatate la rețeaua de canalizare menajeră existentă. De aceea este necesar și nu poate fi amânat să se realizeze urgent această investiție, limitând astfel disconfortul și buna funcționare a acestui spital, care tratează peste 82% din totalul afecțiunilor pulmonare din județ”, precizează referatul de aprobare atașat hotărârii prin care s-au alocat fondurile.

Back To Top