Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt bancomate cash trapping
Categorie: Actual
  • Mai multe percheziții au avut loc, vineri, în Brașov, Dolj și Suceava, într-un dosar privind furturi din ATM-uri.
  • Faptele ar fi fost comise în luna aprilie, în Prahova și Dâmbovița.
  • Un bărbat a fost reținut.

Polițiștii spun că este vorba despre nouă furturi din bancomate, comise pe 22 aprilie, în Prahova și Dâmbovița. Suspecți sunt doi bărbați, de 36, respectiv 41 de ani, care ar fi recurs la metoda “cash trapping”. Aceștia ar fi reușit să creeze un prejudiciu de cle puțin 9.000 de lei.

VEZI ȘI: Percheziții ale polițiștilor prahoveni în trei județe. Ancheta vizează furturi din bancomate

“În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă, 9 iulie, să fie prezentat unității de parchet cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive”, a informat IJP Prahova.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brașov, Dolj și Suceava, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Ce presupune metoda “cash trapping”?

Cash trapping este o metodă care constă în plasarea unei plăcuțe metalice lipite deasupra fantei bancomatului, care blochează eliberarea banilor din bancomat. Nereușind să aibă acces la bani, victima pleacă în căutarea altui bancomat, în timp ce infractorul scoate placa metalică și intră în posesia banilor blocați în bancomat.

Cetățenii care sesizează mijloace tehnice suspecte instalate la bancomat sau care se confruntă cu situația de a nu le fi eliberată suma solicitată, de către dispozitivul ATM, deși operațiunea a fost înregistrată, sunt îndrumați să anunțe imediat banca și Poliția.

Foto ilustrație (ziaruldeiasi.ro)

Back To Top