Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bușteni
Categorie: Actual
  • Zece străzi din Bușteni se află în plin proces de modernizare.
  • Lungimea totală a străzilor pe care se realizează lucrări este de aproximativ 4,5 km.

„Vești bune pentru cetățenii orașului Bușteni: de câteva zile am început lucrările pentru proiectul "Modernizarea străzilor: 13 Septembrie, Licurici, 30 Decembrie, George Enescu, Zorilor, Primăverii, Splaiul Zamorei, Zamora Nouă, Griviței și Mihai Eminescu". Lucrările au început deja pe unele străzi, iar firma care se ocupă de acest proiect a primit instrucțiuni clare de a acționa rapid pentru îndeplinirea obiectivelor conform graficului de lucrări, dar și să respecte întocmai normele de calitate, astfel încât să se formeze un parteneriat de încredere între Primăria Bușteni și firma prestatoare a serviciilor, spre beneficiul și mulțumirea locuitorilor orașului Bușteni.

Lungimea totală a străzilor pe care se realizează lucrări în cadrul acestui proiect este de aproximativ 4,5 km, cu o suprafață totală de 26.569,52 mp. Așteptăm cu nerăbdare și aprobarea celorlalte proiecte depuse (ex. Modernizarea cartierului Piatra Arsă cu străzile aferente; Str. Telecabinei etc.) pentru a ne putea onora promisiunile făcute cetățenilor orașului Bușteni”, a transmis primarul Bușteniului, Mircea Corbu.

Citește și Primăria Bușteni: Locuința afectată de un incendiu violent, săptămâna trecută, refăcută cu ajutorul sponsorizărilor

Back To Top