Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul în vârstă de 41 de ani suspectat că a furat bani din mai multe bancomate din Prahova și Dâmbovița a fost arestat. 
  • Acesta instala peste fanta care eliberează bani a ATM-ului un dispozitiv care bloca banconetele

IPJ Prahova anunță arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului de 41 de ani suspectat că a furat bani din mai multe bancomate din Prahova și Dâmbovița prin metoda cash trapping. 

„Pe numele bărbatului în vârstă de 41 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova. 

Ce presupune metoda “cash trapping”?

Cash trapping este o metodă care constă în plasarea unei plăcuțe metalice lipite deasupra fantei bancomatului, care blochează eliberarea banilor din bancomat. Nereușind să aibă acces la bani, victima pleacă în căutarea altui bancomat, în timp ce infractorul scoate placa metalică și intră în posesia banilor blocați în bancomat.

Cetățenii care sesizează mijloace tehnice suspecte instalate la bancomat sau care se confruntă cu situația de a nu le fi eliberată suma solicitată, de către dispozitivul ATM, deși operațiunea a fost înregistrată, sunt îndrumați să anunțe imediat banca și Poliția.

Back To Top