Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

USR
Categorie: Actual
  • Alegerile pentru funcția de președinte USR au generat un nou scandal în filiala județeană a formațiunii politice.
  • O conversație de pe un grup de comunicare internă arată faptul că tensiunile dintre taberele din interiorul USR Prahova sunt mai intense ca oricând.

Președintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se desfășoară în perioada 6-10 iulie. Votul se încheie duminică, 10 iulie, la ora 10:00. Conform capturilor de pe grupul de comunicare internă a USR Prahova, cel puțin una din zilele de vot a fost pierdută, nefiind întrunit cvorumul pentru funcționarea Comisiei Electorale. Cristian Apostol, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova și un aprig contestatar al fostei conduceri a USR Prahova, a postat un mesaj dur, acuzând mai mulți membri importanți ai USR Ploiești de faptul că au premeditat sabotarea activității electorale. „Rușine echipei ”cur”@ ”jos” pentru consemnul de a nu veni la vot! Au venit colegi din tot județul și niște circari au dat consemn la Ploiești să nu se prezinte nimeni dintre delegați. Cu nume și prenume – vinovați pentru situația existent la Prahova: Magdalena Trofin (viceprimar Ploiești, n.r.), Mihai Tonsciuc (consilier local Ploiești, n.r.), Andrei Lupu (fost președinte USR Prahova, în prezent membru REPER, n.r) și preferatul lui Mălin Bot – Mihăiță ”plângere penală” Polițeanu (deputat USR, susținător al grupului Curaj din interiorul USR”, a transmis Cristian Apostol.

Așteptăm reacții oficiale din partea nominalizați de vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Apostol. Îi asigurăm că le vom publica opiniile integral.

Citește și APH Special. USR Prahova Leaks: Scandal, plângeri penale și acuzații în grupurile interne

Back To Top