Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Agresorul are 35 de ani și este din Urlați. 
  • Acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Călugărească au reținut duminică pentru 24 de ore, o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 9 iulie, în jurul orei 4.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că ar fi fost agresat, de către o persoană, pe care nu o cunoaște.

Din cercetări a reieșit că, bărbatul în vârstă de 47 de ani, din orașul Mizil, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1B a oprit în dreptul unei unități comerciale, din comuna Albești Paleologu, pentru a-și cumpăra ceva produse alimentare.

În urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat de către un alt bărbat, care ulterior ar fi părăsit incinta unității, fără a se cunoaște direcția de deplasare a acestuia.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta din urmă refuzând să fie transportat la spital.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Urlați.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Back To Top