Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

volosevici
Categorie: Actual
  • Studiul de pre-evaluare comandat de Primăria Ploiești în vederea construirii viitorului spital municipal de urgenţă a stârnit un conflict fără precedent între primarul Andrei Volosevici și majoritatea consilierilor locali.
  • Cei mai mulți dintre consilierii locali și-au arătat dezacordul față de obligația de a semna o Declarație de Confidențialitate pentru a avea acces la studiul de pre-evaluare.
  • Primarul Andrei Volosevici a invocat o anexă a Hotărârii de Consiliu Local, anexă care conține o clauză de confidențialitate.  

Abia întors din vacanță, primarul Andrei Volosevici a organizat o conferință de presă în care și-a prezentat punctul de vedere referitor la atât de mult contestata Declarație de Confidențialitate. „Mi s-a părut ireal, amuzant, jenant, mai ales că vine și din partea PNL Ploiești, să se dea un comunicat de presă prin care mi se solicită de un senator al României, Roberta Anstase, și de 13 consilieri, să nu aplic legea, în speță să nu aplic o Hotărâre de Consiliu Local. Hotărârea 544 din decembrie 2021, care are o anexă, înseamnă un contract cu IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale. Las la o parte lucrurile jenante spuse de anumiți consilieri, gen Botez, că mă apuc să sifonez bani publici cu Banca Mondială. Anexa are o clauză de confidențialitate. Am solicitat domnului viceprimar Nicodim să îmi spună, în scris, cam cum aș putea să pun în practică ceea ce mi-a cerut PNL prin comunicatul de presă. I-am rugat și pe consilierii din cadrul Comisiei de Patrimoniu să îmi spună cum să fac. Vreau să înțeleg cum îmi cer, doar de dragul de a da în mine, să nu pun în aplicare o Hotărâre, prefăcându-se toți interesați de confidențialitate și de bani publici. Din ce în ce mai mult cred că miza e să nu se construiască un spital la Ploiești”, și-a început tirada primarul Andrei Volosevici.

„Jenant” și „habarniști”

Discursul primarului Andrei Volosevici a continuat pe același ton, presărat din belșug cu termeni precum „jenant”, „habarniști”, „poezie”, prezentându-se ca o victimă a unui complot transpartinic. În total dezacord cu declarațiile inițiale, primarul a anunțat, surprinzător, că toți consilierii vor primi raportul, fără să mai semneze Declarația de Confidențialitate, „în speranța că, totuși, existând clauza, să nu apară până în momentul în care se discută”.

„A înţeles perfect nevoia imperativă de transparenţă”

Ulterior conferinței de presă, grupul consilierilor locali PNL a transmis un comunicat prin care anunță că „mulţumeşte domnului primar Andrei Liviu Volosevici pentru soluţionarea solicitării noastre de scoatere de subincidenţa clauzei de confidenţialitate a raportului elaborat de o substructură a Băncii Mondiale cu privire la posibilitatea realizării Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti. Suntem convinşi că, în calitatea sa de iniţiator al proiectului de HCLdin luna decembrie a anului 2021, cât şi de negociator al contractului, a înţeles perfect nevoia imperativă de transparenţă cu privire la toate documentele referitoare la acest proiect”.

Citește și Consilierii locali PNL refuză să semneze Declarația de Confidențialitate. „Decizia construirii Spitalului Municipal trebuie luată în condiţii de transparenţă totală”

Back To Top