Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • În ședința din decembrie 2021 a Consiliului Local Ploiești, consilierii au fost înștiințați că vor vota o Hotărâre în urma căreia se va întocmi un „studiu de prefezabilitate” în vederea construirii viitorului spital municipal de urgenţă.
  • În Declarația de Confidențialitate, însă, figurează un alt termen, „studiu de preevaluare”.
  • Iar în anexa Hotărârii de Consiliu Local apare o altă denumire.

„E același lucru, are aceeași valoare juridică, nu e nicio diferență”, a declarat primarul Andrei Volosevici, întrebat despre primele două denumiri. „Nici vorbă de așa ceva. Dacă este același lucru, înseamnă că putem denumi studiul respectiv cum vrem noi, chiar și invitație la nuntă. În buget a fost prevăzută suma de 500.000 de lei pentru întocmirea unui studiu preliminar”, ne-a declarat consilierul local George Botez, introducând al treilea termen în această poveste încurcată. De altfel, HG 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, nu include termenele studiu de pre-evaluare sau studiu preliminar printre documentele necesare etapelor de elaborare sau în conținutul cadru al documentaţiilor tehnico-economice. În schimb, studiul de prefezabilitate este menționat în categoria menționată.

„Nu constituie o evaluare de prefezabilitate”

Iar ca lucrurile să devină și mai încurcate, anexa la Hotărârea de Consiliu Local 544/2021 vorbește despre un simplu raport. „Raportul proiectului poate include inputuri pentru pregătirea studiului de prefezabilitate pentru Proiect, dar nu constituie o evaluare de prefezabilitate așa cum prevede legea PPP în România”, se arată în anexa menționată.

Așadar, nici studiu de prefezabilitate, nici de preevaluare, nici studiu preliminar, ci raport. Plătit cu 100.000 de euro din bugetul Ploieștiului!

Citește și După ce s-a luptat pentru Declarația de Confidențialitate, Volosevici a renunțat la aceasta. Consilierii pot citi documentul

Back To Top