Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Concertul de închidere a Turneului Internaţional Stradivarius – „Paganini Magic” va avea loc sâmbătă, în aer liber, în faţa Cabanei Caraiman din Munţii Bucegi.
  • Conform unui comunicat al Fundaţiei „Remember Enescu”, evenimentul are loc la ora 11.00, iar intrarea este liberă doar în perimetrul delimitat.

Programul „Paganini Magic” are o durată de 75 de minute şi cuprinde Centone di Sonate, op. 64, MS 112, şase sonate pentru vioară şi chitară clasică.

Organizatorii atenţionează publicul participant la concertul de închidere asupra faptului că este necesar să aibă vestimentaţie potrivită pentru munte – pelerină de ploaie, (nu umbrelă), lichide suficiente pentru hidratare, să respecte indicaţiile şi recomandările salvamontiştilor, să nu depăşească perimetrul trasat cu bandă, să nu se aventureze pe trasee şi locuri necunoscute pentru că există risc de accidente. De asemenea, publicul este sfătuit să consulte condiţiile meteo.

Totodată, organizatorii precizează faptul că nu există locuri de cazare la Cabana Caraiman şi nu există punct de vânzare produse.

Sursă foto: onetakewonderstravel

Citește și FILARMONICĂ. Alexandru Tomescu readuce Stradivarius pe scena ploieșteană

Back To Top