Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

capitala
Categorie: Actual
  • Municipiile Ploiești și Vaslui și orașul Oravița sunt finalistele în cadrul competiției pentru titlul de Capitala Tineretului din România 2024, a anunțat, marți, Consiliul Tineretului din România.
  • În competiție au mai fost și municipiile Bistrița și Râmnicu Vâlcea, însă acestea nu s-au calificat în finală.

Urmează ca, după a doua rundă de jurizare, să fie desemnată Capitala Tineretului din România, ediția 2024, în cadrul evenimentului Summitul Tinerilor, care va avea loc în septembrie, la Cluj-Napoca. Jurizarea candidaturilor se va face în funcție de o serie de criterii, printre care motivația care a stat la baza fundamentării candidaturii, coerența viziunii, a misiunii și a obiectivelor și corelarea proiectelor propuse cu strategii și documente de politici publice de tineret.

Orașul câștigător va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro, acordat de Banca Comercială Română (BCR) și va deține titlul de „Capitala Tineretului din România” în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2024. Echipa câștigătoare va avea oportunitatea de a dezvolta un program cadru tematic anual care vizează dezvoltarea urbană cu participarea directă tinerilor, capitalele realizând proiecte din ce în mai profesioniste, abordând noi teme de interes pentru tineri și încurajând dezvoltarea de idei noi și inovatoare referitoare la co-crearea și dezvoltarea orașului. Încercând să stabilească noi modele, aceste programe anuale aduc o contribuție semnificativă la procesul de armonizare a diversității urbane, conservând identitatea diversă a comunităților, dar promovând în același timp toleranța bazată pe comunicare și acțiune comunitară.

Citește și Ploieștiul a intrat în cursa pentru a deveni Capitala Tineretului

Back To Top