Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal inmormantare
Categorie: Actual
  • Trei bărbați din Dâmbovița au fost reținuți după scandalul izbucnit, marți, la o înmormântare care a avut loc la Târgoviște.
  • Indivizii sunt cercetați pentru ultraj.

Cei trei bărbați reținuți după scandal se aflau în convoiul funerar al unei fete de 13 ani care și-a pierdut viața săptămâna trecută, lovită de mașină pe o trecere de pietoni. Cortegiul nu a fost lăsat să treacă pe strada șoferului implicat, iar rudele au început scandalul. Cinci polițiști au fost atacați în acea încăierare în plină stradă.

“În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani.

Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, cu referire la prevederile infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal, și tulburarea ordinii si liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal.

VEZI ȘI: Înmormântare cu scandal. Cinci polițiști au fost bătuți de rudele unei fete ucise pe trecerea de pietoni VIDEO LINK

Cei trei au fost introduși în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca astăzi, 13 iulie, să fie prezentați Judecătoriei Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege”, a informat IJP Dâmbovița, miercuri dimineață.

 

Back To Top