Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal înmormantare accident targoviste
Categorie: Știri naționale
  • O înmormântare care a avut loc la Târgoviște s-a transformat într-un scandal uriaș.
  • Rudele unei fete de 13 ani, ucise într-un accident produs săptămâna trecută, i-au atacat pe polițiști.
  • Spiritele s-au încins în momentul în care autoritățile au refuzat schimbarea traseului cortegiului funerar.

Copila de 13 ani înmormântată marți, la Târgoviște, a murit pe 7 iulie, într-un accident produs pe Calea București, fiind lovită, se pare pe trecerea de pietoni, de mașina condusă de un șofer de 22 de ani. Rudele au cerut ca traseul convoiului să treacă și pe strada tânărului, dar solicitarea lor nu a fost aprobată. În timpul înmormântării, mai mulți polițiști au fost atacați cu pumnii și cu picioarele.

Imagini cu scandalul de la Târgoviște puteți vedea AICI.

“Având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

VEZI ȘI: Accident mortal pe aleile de la Mănăstirea Cernica

 A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.

În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, a anunțat IJP Dâmbovița.

Update: Înmormântare cu scandal. Trei bărbați reținuți după ce au agresat mai mulți polițiști

 

Back To Top