Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

recensământ etapa a doua
Categorie: Actual
  • Autoritățile au decis să prelungească și a doua etapă din cadrul Recensământului.
  • Decizia a fost luată din cauza numărului mic de persoane recenzate, în unele localități.
  • Etapa a doua, de colectare a datelor prin interviu față în față, a fost prelungită până pe 24 iulie.

Colectarea datelor la Recensământ, în a doua etapă, se face prin interviuri față în față, de către recenzori, pe teren sau în centrele fixe de recenzare.

Harta interactivă a centrelor fixe de recenzare >>> AICI.

“Persoanele care doresc să se recenzeze, dar, din diferite motive, nu au efectuat autorecenzarea sau nu pot primi vizita recenzorului la reședința obișnuită pot face acest lucru la punctele fixe de recenzare. Acestea vor funcţiona până la finalul perioadei de recenzare (24 iulie 2022), în localităţile în care ritmul de recenzare din etapa interviurilor faţă în faţă este scăzut, în paralel cu recenzarea pe teren.Decizia, luată în cadrul şedinţei Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor,  survine ca urmare a faptului că ritmul de recenzare la RPL2021 în anumite localități este scăzut și nu permite recenzarea întregii populații rezidente până la data de 17 iulie”, a anunțat Direcția Județeană de Statistică Prahova.

Centrele fixe de recenzare din județul Prahova:

Prahova puncte fixe de recenzare r2 1

Prahova puncte fixe de recenzare r2 2

VEZI ȘI: Peste un milion de români riscă amenzi din cauza formularelor completate incorect la recensământ

 

Back To Top