Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

images/stories/FOTO/SITE_NOU/EDUCATIE/admitere_liceu.JPG
Categorie: Actual
  • Aproape 96% dintre candidații înscriși în Prahova, la admiterea la liceu, au fost repartizați la clasa a IX-a.
  • Patru dintre absolvenții din județ s-au înscris chiar cu media 10.
  • Medii mari au  avut, însă, și unii dintre cei peste 200 de absolvenți care au rămas fără loc, după această primă etapă.

Din cei 4.831 de candidați înscriși la admitere, în Prahova, în acest an, 4.626 au scăpat de emoții, aflând, joi, clasa la care au fost distribuiți, în urma repartizării computerizate. Cei patru absolvenți cu mesia 10 în anii de gimnaziu, dar și la Evaluarea Națională, au ales Colegiile Naționale “Mihai Viteazul” și “Ion Luca Caragiale” din Ploiești. Trei dintre ei au intrat la specializarea Matematică-Informatică, iar unul la clasa de Științe ale Naturii.

Pe de altă parte, 205 candidați înscriși în Prahova nu au scăpat de emoții și sunt nevoiți să aștepte următoarele etape. Este vorba despre absolvenți care au intrat în admitere cu medii cuprinse între 3,32 și 8,68, care nu au fost repartizați deoarece nu au completat suficiente opțiuni pe fișa de înscriere.

Rezultatele complete pentru județul Prahova au fost publicate AICI.

VEZI ȘI: SINTEZĂ Proiectul de lege pentru învățământul preuniversitar. O nouă structură a examenelor naționale, schimb[ri la admitere, evaluare aproape în fiecare an și orar flexibil, la alegerea elevului

Cea mai mare medie a unui prahovean aflat în această situație este a unui absolvent de la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina.

La nivel național, cea mai mare medie rămasă nerepartizată este 9,57, a unui candidat din județul Cluj.

Cei care nu intrat încă la liceu au o nouă șansă în următoarele etape ale admiterii, când pot opta pentru unul dintre cele aproape 5.000 de locuri rămase libere, la nivel național. În Prahova mai sunt doar 137 de locuri neocupate.

Back To Top