Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii prahoveni au descins miercuri la adresa unui brașovean care a făcut bani pe spatele oamenilor naivi. 
  • Acesta este cercetat pentru înșelăciune, fals informatic și fals privind identitatea

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Brașov, la locuința unei persoane bănuite de înșelăciune, fals informatic și fals privind identitatea.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada ianuarie – aprilie 2022, persoana bănuită ar fi folosit nume și date ale mai multor persoane, pe care le-ar fi introdus pe pltaformele online ale mai multor unități comerciale de creditare, inducându-le în eroare și determinându-le să îi remită sume de bani în diferite conturi.

Citește și:  Raze laser și ultrasunete. Soluție inedită prin care Primăria Bușteni vrea să scape de urșii din stațiune

Prejudiciul cauzat este de 92.300 de lei.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, telefoane mobile și 5.230 de lei.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Citește și:  CONSULTARE PUBLICĂ în Prahova. Cum ar trebui organizat transportul județean de persoane?

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Brașov.

Back To Top