Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • O soluție inedită a scutit Primăria Ploiești de plata a aproximativ 250 000 de euro pentru recondiționarea scaunelor de pe stadionul Ilie Oană
  • Inițiativa lui Octav Preda are nevoie și de implicarea suporterilor. 

Ploieșteanul Octav Preda a găsit o soluție inedită și ieftină pentru recondiționarea scaunelor din tribunele stadionului Ilie Oană din Ploiești. Cu doar o butelie și un arzător, fața tribunelor poate fi schimbată într-un mod eficient. Prin încălzirea, culoarea scaunelor din plastic este împrospătată, iar micile imperfecțiuni dispar. 

Pentru a finaliza întreaga arena, este totuși nevoie de sprijinul suporterilor care sunt așteptați vineri după amiază la stadion.

„17.45, LA STADION!

Cam vreo 250.000 de euro au fost economisiți prin recondiționarea scaunelor de pe "Ilie Oană"!

Am găsit o soluție profi și ieftină, alături de Dragos Machitescu, soluție agreată împreună cu Primaria Ploiesti și administratorul stadionului, CSM Ploiești.

Costurile acestei soluții vor înghiți maximum 1.000 de euro!

Problema e că pentru a finaliza întrega arenă într-un timp cat mai scurt avem nevoie de SPRIJINUL SUPORTERILOR pentru a începe lucrările și la peluze!

În acest moment, lucrăm la Tribunele I și 0.

Doritorii sunt așteptați la stadion începand cu 17.45, în această seară.

Vă lăsăm mai jos cateva imagini și filmări relevante, before/after.

Este decat începutul a ceea ce va urma la stadionul "Ilie Oană", în perioada următoare!”

P.S. MULȚUMIRI SPECIALE și lui Volosevici Liviu si Vivi Rachita pentru sprijinul logistic acordat în timp record, dar și pentru investițiile și felul în care arată gazonul neschimbat de 11 ani ” a scris Octav Preda pe pagina de Facebook.

Back To Top