Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Membrii Biroului Executiv al PUSL s-au reunit la Galați, pe ordinea de zi figurând și lansarea campaniei electorale pentru 2024 și prezentarea noului brand al Partidului Umanist Social Liberal.
  • PUSL și-a fixat obiectivele pentru alegerile din 2024, stabilind strategia de consolidare și dezvoltare a rețelei de filiale locale.

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, a vorbit despre identitatea PUSL, un partid care trebuie să fie un exemplu de echilibru politic, empatie și profesionalism.

Citește și: Deputat Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal, scrisoare către ministrul Finanțelor: „Vă felicităm și vă susținem în continuare!”

„Avem propria noastră identitate, unică și extrem de valoroasă. Avem o șansă istorică de a fi un exemplu pentru oameni și pentru întreaga clasă politică. Să fim un exemplu de echilibru, al verticalității, al patriotismului, al credinței și al respectului pentru valorile autentice ale acestui popor”, a transmis Grațiela Gavrilescu.

PUSL a prezentat în cadrul ședinței BEx și noua identitate a partidului, care include un nou site PUSL și elemente noi pe rețelele de socializare.

Back To Top