Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1, la Comarnic și Bușteni.
  • Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să acorde atenție deosebită tuturor manevrelor pe care le efectuează la volan și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat, duminică după-amiază, că pe A3 București - Ploiești traficul rutier se desfășoară normal, fără probleme de fluență.

Citește și: Incendiu violent de vegetație uscată în satul Tohani. Suprafața afectată este de aproximativ 10 hectare

Pe DN1 Ploiești - Brașov, în schimb, pe raza localității Comarnic, s-a format coloană de mașini între km. 102 - 107, pe sensul de mers către Brașov. Aglomerație este și pe raza localității Bușteni, unde s-au format coloane de mașini între km. 129 - 131, pe sensul de urcare și între km 138 - 131, pe sensul de coborâre.

Trafic intens este și pe DN 7 Pitești - Sibiu, pe sensul de mers către Pitești, fiind coloană de mașini între Tălmaciu și Boița. Pe DN 39 Constanța - Vama Veche se înregistrează valori de trafic normale pe raza stațiunilor de la malul Mării Negre, cu excepția segmentului de drum dintre Agigea și Eforie Nord, unde se circulă intens pe ambele sensuri de mers.

Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să acorde atenție deosebită tuturor manevrelor pe care le efectuează la volan, să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate, să nu întoarcă prin zone interzise și să păstreze distanță de siguranță între vehicule. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să ia în calcul și folosirea de rute alternative, pentru a putea evita zonele aglomerate. 

Back To Top