Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont in bucegi
Categorie: Actual
  • Salvatorii montani din formațiile Prahova și Bușteni au urcat pe munte de cinci ori, duminică.
  • Din păcate, una dintre intervenții a fost pentru recuperarea trupului neînsuflețit al unui turist care a murit în timpul furtunii din ziua precedentă.
  • În celelalte patru cazuri, salvamontiștii au intervenit la solicitarea unor persoane care au avut nevoie de ajutor după ce s-au accidentat sau care au rămas blocate pe traseu din cauza epuizării.

Salvamontiștii s-au chinuit ore în șir, duminică, să recupereze trupul unui tânăr de 32 de ani, cetățean portughez, care și-a pierdut viața cu o zi în urmă, lovit de trăsnet în timpul unei furtuni în Bucegi.

VEZI ȘI: Salvamontiștii din Bușteni, intervenție dificilă pentru recuperarea trupului turistului care a murit lovit de fulger, în Bucegi

A fost numai una dintre cele cinci intervenții dificile avute într-o singură zi de formațiile Prahova și Bușteni.

“Acţiunea din Bucșoiu (pentru recuperarea turistului decedat – n.r.) era în plină desfășurare când, pe Valea Caraimanului, un tânăr de 22 de ani se accidenta la o gleznă.

La numai două ore diferenţă, salvamontiştii au fost nevoiţi să se întoarcă pe Valea Caraimanului pentru un tânăr de 17 ani care suferise o lipotimie pe fondul epuizării.

Nici nu se încheiase bine această intervenţie că, în apropiere de Crucea Eroilor, o femeie de 44 de ani a căzut şi a suferit o fractură de membru inferior.

Ultima intervenţie s-a petrecut pe Jepii Mari. unde o femeie de 34 de ani a avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor pentru că se epuizase fizic.

Din fericire, cu excepţia celui trăsnit, toate celelalte victime au fost salvate şi coborâte cu bine de pe munte”, a anunțat Salvamont Bușteni duminică seară.

Sursa foto: Salvamont Bușteni

Back To Top