Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rudel obreja cancer
Categorie: Actual
  • Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a confirmat, într-o postare publicată duminică seară, că are probleme grave de sănătate.
  • Condamnat definitiv, la închisoare, în dosarul “Gala Bute”, acesta a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj în care anunță că are cancer, este în stare gravă și solicită suspendarea executării pedepsei, pentru a putea beneficia de tratament adecvat.

Informațiile despre diagnosticul și starea lui Rudel Obreja au apărut în ultimele zile, fostul președinte al Federației de Box, în vârstă de 56 de ani, lansând aseară el însuși un apel disperat, în așteptarea deciziei instanței care, pentru a se pronunța la termenul din 20 iulie, are nevoie de un raport de la INML. Potrivit lui Obreja, comisia care ar trebui să întocmească și să prezinte documentul nu s-ar fi constituit încă și există riscul ca termenul din 20 iulie să fie amânat.

“Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:

        - stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;

        - sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi și noapte

        - nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate!

VREAU SĂ TRĂIESC!

Dar pentru asta am nevoie de Proceduri…

Rog respectuos Comisia de specialitate  din cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea și prezentarea  Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanța de Judecată să se poată pronunța la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022.

Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiza al INML îmi complică șansele!

Actele aflate la Dosarul medical, întocmite de cele doua Spitale sunt CLARE, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML.

Am cancer  cu metastaze.  CRUNT!

Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am șanse să mă pot trata/ opera.

Repet, orice întârziere le diminuează!

Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea  Legilor și a Constituției României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte.

După cum vedeți, apelez la respectarea legii, în această țară…” este mesajul transmis de Rudel Obreja prin intermediul rețelelor de socializare.

Un complet format din cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins ca nefondate, în aprilie, contestaţiile în anulare depuse de Elena Udrea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul “Gala Bute”.

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

VEZI ȘI: Sentințele din Gala Bute. Hotărâre definitivă

 

Back To Top