Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bușteni
Categorie: Actual
  • Primarul stațiunii Bușteni, Mircea Corbu, a făcut acuzații grave la adresa fostelor conduceri ale administrației locale.
  • „O parte din documentele care stau la baza punerii în posesie prin titlul de proprietate întocmit la nivelul de Comisie de fond funciar local Bușteni se bazează și pe semnături false”.

„A trecut o perioadă destul de lungă în care am avut timp să verific și să constat multe lucruri în legătură cu ilegalitățile care au fost comise de fostele administrații. În paralel cu munca de zi cu zi, nu putem să nu luptăm pentru fiecare palmă de teren înstrăinat în mod abuziv, aceasta fiind moștenirea pe care o lăsăm generației viitoare.

Așa cum am mai menționat, cu riscul de a fi luat în derâdere, vă anunț că trecem printr-o perioadă mai grea din cauza proastei gestionări a administrației din trecut. Aparatul administrativ a început să se corecteze de unii funcționari care au rămas cu năravurile dobândite de-a lungul timpului. Citând un clasic în viată, „80% din angajații Primăriei iau o mica șpăguță ca să trăiască și ei".

În fond, unii au mâncat usturoi și acum gura nu le miroase, iar după ce au devastat orașul la propriu și la figurat vor să se întoarcă pe cai mari ca salvatori de conjunctură, prezentând situația drept „că primarul Mircea Corbu" nu este în stare sa conducă orașul.

Ghinion, faptele bat zvonurile, bârfele și gura cârcotașilor de serviciu.

 În urma sesizărilor de la instituțiile abilitate, ne-au fost aduse la cunoștință o serie de noi elemente privitor la retrocedările ilegale și înstrăinarea abuzivă a terenurilor, fiind obligat moral și legal să demarăm acțiuni pentru recuperarea prejudiciilor. Concret, o parte din documentele care stau la baza punerii în posesie prin titlul de proprietate întocmit la nivelul de Comisie de fond funciar local Bușteni se bazează și pe semnături false. Vom solicita Instituției Prefectului Județului Prahova cercetarea și luarea de măsuri asupra acestei spețe, totodată vom sesiza instituțiile abilitate să ia măsurile legale”, a transmis Mircea Corbu, primarul stațiunii Bușteni.

Citește și Raze laser și ultrasunete. Soluție inedită prin care Primăria Bușteni vrea să scape de urșii din stațiune

Back To Top