Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Roberta
Categorie: Actual
  • Senatorul Roberta Anastase a transmis, de Ziua Națională a Înotului, felicitări Federației Române de Natație și Pentatlon Modern pentru organizarea a două campionate europene de juniori.
  • „Sportul înseamnă sănătate iar înotul, în particular, este singurul sport care poate fi practicat pe întreaga durată a vieții”.

„Începând de anul acesta, ziua de 19 iulie are o semnificație aparte. Ziua Națională a Înotului este o zi de celebrare a acestui sport complex și nobil și un prim pas necesar pentru elaborarea unor politici publice eficiente care să combată și să trateze obezitatea infantilă și nu numai. Sportul înseamnă sănătate iar înotul, în particular, este singurul sport care poate fi practicat pe întreaga durată a vieții.

Rezultatele extraordinare obținute de sportivii români deschid calea către noi orizonturi și noi provocări. Organizarea celor două campionate europene, de înot – junior, respectiv de sărituri în apă - juniori, poziționează România pe podiumul natației europene și nu numai.

Folosesc acest prilej pentru a felicita Federația Română de Natație și Pentatlon Modern - FRNPM - pentru organizarea excepțională a celor două evenimente.

La mulți ani cu multe realizări, dragi înotători! La mulți ani tuturor iubitorilor acestui sport!”, a transmis senatorul Roberta Anastase.

Citește și Roberta Anastase, către secretarul general adjunct al OCDE:  Aderarea Romȃniei reprezintă un obiectiv major al politicii externe române

Back To Top