Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rezultate titularizare
Categorie: Actual
  • Aproximativ jumătate dintre candidații înscriși la Titularizare, în Prahova, care au susținut proba scrisă, au avut note peste 7.
  • Trei dintre aceștia au făcut chiar lucrări notate cu 10.
  • Rezultatele au fost anunțate marți de Ministerul Educației.

Potrivit datelor inițiale de la Titularizare, înainte de contestații, în Prahova au fost înregistrate 412 note peste 7, astfel că toți acești candidați pot opta pentru un post pe perioadă nedeterminată, dacă exista vreunul vacant scos la concurs în județ, în acest an.

Printre cei cu medii mari se află și trei candidați notați cu 10: Corina Petre (Ploiești) – educatoare, Cristina Zanfir (Băleni – Sârbi, Dâmbovița) – educatoare, Lavinia Răican (Sectorul 6 București) – Arte vizuale, Ed. Plastică.

Alți 259 de candidați care au luat între 5 și 6,99 trebuie să se mulțumească doar cu contracte pe perioadă determinată.

Lista e completată de 142 de candidați care au susținut examenul de titularizare în Prahova și au avut, la proba scrisă, note între 1 și 4,99.

Rezultatele au fost afișate pe AICI.

Notele finale, după contestații, vor fi anunțate de 27 iulie.

VEZI ȘI: TITULARIZARE 2022 | Avertisment transmis de Ministerul Educației, referitor la posturile pentru dascălii care predau discipline de examen

Foto ilustrație

 

Back To Top