Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

posturi titularizare
Categorie: Actual
  • Miercuri, 13 iulie, are loc proba scrisă în cadrul examenului de titularizare.
  • La nivel național sunt aproape 5.200 de posturi pe perioadă nedeterminată, dar numai mică parte dintre acestea pentru profesori care predau Matematică, Limba Română sau alte discipline de examen.

Avertismentul cu privire la situația posturilor pentru acest discipline a fost transmis de Ministerul Educației cu numai o zi înainte de proba scrisă a examenului de Titularizare: “Extrem de îngrijorător este faptul că un număr redus de posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează disciplinele la care se susțin probe scrise în cadrul examenelor naționale (Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a și bacalaureat). Ponderea acestor posturi reprezintă sub 10% din cele 5.163 de posturi pe care consiliile de administrație ale școlilor le-au publicat pentru titularizare/angajare pe perioadă nedeterminată”.

Mai exact, la nivel național, sunt disponibile, pe perioadă nedeterminată, la Titularizare 2022, următoarele posturi:

- Matematică: 195 posturi (dintre care 99 în mediul rural);

- Fizică: 117 posturi (dintre care 32 în mediul rural);

-  Limba și literatura română: 48 de posturi (dintre care 13 în mediul rural);

- Chimie: 42 de posturi (doar 7 în mediul rural);

- Biologie: 36 de posturi (doar 6 în mediul rural);

-  Istorie: 26 de posturi (doar 5 în mediul rural);

-  Geografie: 9 posturi (niciun post în mediul rural);

- Economie: 20 de posturi (doar 3 în mediul rural);

- Sociologie: 3 posturi (niciun post în mediul rural);

- Filozofie: 3 posturi (niciun post în mediul rural);

- Psihologie: niciun post.

VEZI ȘI: Școala din Prahova cu un singur candidat înscris la Bacalaureat. Nici acela nu a luat examenul

În schimb, au fost scoase la concurs 1.039 de posturi pe perioadă nedeterminată pentru educatoare, 943 pentru învățământul primari, 420 pentru profesori de Educație fisică și sport, iar alte 329 pentru Muzică instrumentală.

“Proba scrisă începe la 9:00 și se desfășoară în 104 centre de concurs. Au dreptul să participe candidaţii care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţia specială la clasă sau la proba practică, inclusiv absolvenţii promoţiei din acest an.

În perioada de înscriere au fost înregistrate 33.088 de fişe de înscriere, dintre care 5.655 de fişe de înscriere ale absolvenţilor promoţiei curente.

La nivel naţional sunt disponibile 5.163 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată: 3.848 în mediul urban şi 1.315 în mediul rural“, au mai precizat reprezentanții Ministerului Educației.

Ilustrație arhivă

Back To Top