Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Sinaia1
Categorie: Actual
  • Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat în SEAP anunțul de licitație pentru atribuirea contractului de lucrări (proiectare și execuție), ce vizează modernizarea DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia.
  • Obiectivul are o lungime de aproximativ 58,86 km, o valoare estimată de 1.178.807.145,14 lei, iar contractul este finanțat prin fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 108 de luni și cuprinde: 12 luni perioadă de proiectare, 36 de luni perioadă de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioadă de garanție a lucrărilor. Termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 05.09.2022. Traseul începe de la ieșirea de nord a municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni, Sinaia și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Pietroșița și Moroieni, alternând cu zone de extravilan și se termină la intersecția cu DN 1 în Sinaia la km 120+400 al DN 1.

Citește și CNAIR: A fost depusă o singură ofertă pentru modernizarea DN71 Bâldana - Târgoviște – Sinaia

Back To Top