Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alertă caniculă
Categorie: Actual
  • ANM a actualizat, vineri dimineață, avertizările meteo privind temperaturile ridicate.
  • Valul de căldură se va menține și în următoarele zile.
  • Duminică, Muntenia, Oltenia și parțial Dobrogea se vor afla sub cod portocaliu.
  • În Prahova, ca și în celelalte județe care vor intra sub această atenționare, se vor înregistra temperaturi de până la 41 de grade Celsius, la umbră.

O avertizare cod portocaliu de caniculă este valabilă, până mâine seară, în vestul și sud-vestul țării.

canicula 24 iulieÎn jumătatea sudică a României, situația se va înrăutăți de duminică dimineață. Pentru 24 și 25 iulie a fost emis cod galben pentru această parte a țării, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa între 35 și 37 de grade.

Duminică, pe 24 iulie, în București și 16 județe va fi valabil un cod portocaliu: “Duminică (24 iulie) în Oltenia, Muntenia și sud-vestul Dobrogei valul de căldură se va intensifica. În general după-amiaza se vor înregistra valori termice de 38...41 de grade, iar noaptea nu vor coborî sub 20...22 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.”

Tot duminică, la orele amiezii, în nord vor avea loc manifestări specifice instabilității atmosferice.

Potrivit prognozei publicate azi de ANM, de marți, de marți (26 iulie) valul de căldură se va extinde din nou și va cuprinde cea mai mare parte a țării.

VEZI ȘI: Continuă alertele de caniculă. ANM: „Ne aşteptăm ca valul de căldură să se intensifice. Vorbim de temperaturi între 38 – 40 de grade”

Back To Top