Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

caldura
Categorie: Actual
  • Codul portocaliu de caniculă va fi extins duminică şi în sudul ţării, a anunţat, vineri, directorul ANM Elena Mateescu. 
  • În următoarea lună vremea va fi caldă şi nu se vor înregistra precipitaţii.

„În această dimineaţă am actualizat avertizarea meteorologică pentru următorul interval, având în vedere faptul că astăzi şi mâine rămânem pe avertizare de cod portocaliu pentru partea de vest, nord – vest, sud-vest a ţării, respectiv, Banat, Crişana, sudul Olteniei, sud- vestul Munteniei, nord-vestul Transilvaniei şi vestul Maramureşului. Ne aşteptăm ca valul de căldură să se intensifice, vorbim de temperaturi între 38 – 40 de grade şi minime care nu vor coborî sub 20 -22 de grade şi disconfortul termic va fi accentuat”, a afirmat directorul ANM. Mateescu a precizat că duminică avertizarea meteo va fi extinsă pentru zona de sud. “Pentru ziua de duminică, extindem avertizarea meteorologică de cod portocaliu pentru zona de sud a ţării, respectiv Oltenia, Muntenia, sud – vestul Dobrogei, având în vedere că în această parte a ţării maximele vor fi cuprinse între 38 – 40 de grade, nopţile tropicale, minimele nu vor coborî sub 20 – 22 de grade şi disconfortul va fi unul accentuat, cu pragul de temperatură umezeală peste 80 de unităţi. Vorbim şi de averizarea meteorologică de cod galben astăzi şi mâine care rămâne valabilă în cea mai mare parte a ţării pentru că şi în aceste zone valorile de temperaturi vor fi cuprinse între 35 – 37, iar pentru ziua de duminică şi luni vorbim de o avertizare meteorologică de cod galben pentru că regiunile sudice şi sud-estice temperaturile rămân în acelaşi ecart de 35 – 37 de grade”, a precizat Elena Mateescu.

Ea a mai anunţat că în următoarea lună vremea va fi caldă şi nu se vor înregistra precipitaţii.

Citește și Dozatoare cu apă rece montate în mai multe puncte din Ploiești, pe durata avertizărilor de caniculă

Back To Top