Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • PSD Ploiești a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că susține construirea unui Spital Municipal de Urgență, dar a criticat modul în care primarul Andrei Volosevici a inițiat acest proiect.
  • „Studiul de 100.000 Euro, comandat și plătit de către executivul ploieștean, prin Primarul Andrei Volosevici, nu corespunde niciunei posibilități de a continua proiectul”.

„Obiectivul nostru principal este ca ploieșteanul să beneficieze de servicii medicale de calitate, care să nu-l afecteze din punct de vedere financiar.

Propunerea Primarului Andrei Volosevici de a dezvolta acest proiect cu finanțare de la Banca Mondială, poate aduce beneficii ploieștenilor dată fiind expertiza și reputația internațională a acestei instituții, în pregătirea documentației, finanțarea și construirea unor astfel de obiective din domeniul sănătății. Dar cum spun legile lui Murphy, “un lucru care începe prost se va termina și mai prost”.

De aceea, atragem încă o dată atenția asupra modalității defectuoase în care Primăria Ploiești a înțeles să demareze acest proiect.

Studiul de 100.000 Euro, comandat și plătit de către executivul ploieștean, prin Primarul Andrei Volosevici, nu corespunde niciunei posibilități de a continua proiectul, el nefiind un studiu de pre-fezabilitate, definit în legea achizițiilor publice, nici vreun document definit în legea parteneriatului public-privat.

Din respect pentru cetățenii ploieșteni, care trebuie să cunoască în mod transparent cum sunt cheltuiți banii din taxele și impozitele pe care le plătesc, solicităm Primarului Andrei Volosevici să dezbată public modalitatea în care va fi continuat acest proiect, parteneriat public-privat sau achiziție publică.

De asemenea, solicităm ca în cadrul acestei dezbateri să fie prezentată foarte clar modalitatea în care ploieștenii vor avea acces la serviciile medicale, respectiv costurile pe care aceștia le vor suporta”, se arată în comunicatul de presă al PSD Ploiești.

Citește și 100.000 de euro pe încredințare directă. “Prefezabilitatea” proiectului Spitalului Municipal e un simplu raport. Împrumutul exorbitant

Back To Top