Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

protest
Categorie: Actual
  • Sindicatul Europol a anunţat eşecul negocierilor pentru încheierea Contractului Colectiv de Muncă.
  • Conducerea sindicatului a precizat că sunt întrunite condiţiile pentru organizarea primei greve din istoria MAI.
  • Sindicaliştii susţin că personalul contractual din structurile Ministerului Afacerilor Interne nu are interdicţie de a organiza o astfel de acţiune de protest.

„În urma finalizării negocierilor pentru încheierea unui Contract Colectiv de Muncă (CCM) valabil pentru întreg personalul contractual/civil din cadrul MAI, indiferent de structură, reprezentanţii conducerii desemnaţi să negocieze au refuzat o serie de propuneri. Este important să precizăm că negocierea CCM-ului a fost iniţiată în urmă cu aproximativ 1 lună jumate, iar partea sindicală a fost reprezentată de cele 3 organizaţii sindicale reprezentative la nivelul MAI, printre care şi Federaţia PUBLISIND din care face parte Sindicatul EUROPOL”, au transmis, vineri, reprezentanţii Sindicatului Europol. Potrivit acestora, „se creează premisele organizării primei GREVE din Ministerul Afacerilor Interne”. „Sigur, până la momentul încetării activităţii de către personalul contractual, legea ne obligă să parcurgem etapele concilierii şi medierii care se vor asigura de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. După această etapă a concilierii, dacă MAI nu va acceptă revendicările, este obligatorie notificarea unităţilor MAI despre organizarea GREVEI DE AVERTISMENT care nu poate dura mai mult de 2 ore şi în cele din urmă a GREVEI propriu-zise, pe perioadă nedeterminată”, au mai precizat sindicaliştii. Potrivit acestora, „elementul de noutate a actualei situaţii este reprezentat de faptul că personalul contractual din MAI – IGPR, IGPF, IGI, IGAV, DGPI, DGA, ISU, JANDARMERIE şi toate celelalte structuri care au încadrat personal contractual nu are nicio interdicţie prevăzută în lege pentru a organiza grevă”.

Citește și Protest al polițiștilor de la Rutieră: avertismente în loc de amenzi

Back To Top