Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elon
Categorie: Actual
  • Elon Musk a fost fotografiat la bustul gol, în timp ce se distra în vacanţă, pe un iaht luxos din Mykonos.
  • Imaginile cu miliardarul, tată a 10 copii, au făcut înconjurul Internetului, iar apariţia acestuia a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare.
  • Nici CEO-ul Tesla şi SpaceX, faimos pentru reacţiile sale amuzante pe Twitter, nu s-a dat în lături şi le-a răspuns oamenilor pe acelaşi ton glumeţ.

Elon Musk nu a reuşit să se bucure de vacanţă departe de ochii curioşilor. Miliardarul a fost fotografiat în timp ce se distra alături de un grup de prieteni pe un iaht de lux din insula grecească Mykonos, o destinaţie faimoasă în rândul celebrităţilor din întreaga lume. Iar imaginile cu CEO-ul Tesla şi SpaceX au făcut deliciul internauţilor care nu s-au abţinut să glumească pe seama fizicului lui Musk.

La rândul său, nici Elon Musk nu s-a ferit să abordeze cu umor subiectul care l-a adus în atenţia tabloidelor internaţionale. Tot pe social media, i-a răspuns unui utilizator: „Haha, poate ar trebui să-mi dau jos cămaşa mai des”. Potrivit Business Insider, miliardarul a adăugat că s-a întors, deja, la fabrică. Între timp, Elon Musk are altfel de probleme când vine vorba de reţelele de socializare. Twitter a anunțat că îl va da în judecată, după ce acesta s-a retras din controversata afacere în care căzuse de acord să achiziţioneze platforma pentru 44 de miliarde de dolari.

Citește și Serviciul de internet Starlink funcționează în Ucraina. Anunțul lui Elon Musk

Back To Top