Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pompierii militari au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, pentru stingerea mai multor incendii de vegetație uscată.
  • ISU Prahova a anunțat că pompierii militari au intervenit la Bucov, Gornet - Cricov, Fulga, Florești, Gura Vadului, Șoimari, Vadu Săpat și Urlați.
  • La Gura Vadului, incendiul a afectat 8000 mp de vegetație uscată, dar și un grajd.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a anunțat, sâmbătă, opt intervenții pentru stingerea incendiilort de vegetație uscată care au izbucnit în mai multe localități din județ. Primul incendiu de vegetație uscată a izbucnit, sâmbătă, în comuna Bucov, unde a fost afectată o suprafață de 15 hectare.  

Citește și: Incendiu de vegetație uscată în comuna Bucov

Un al doilea incendiu de vegetație uscată a izbucnit în comuna Gornet-Cricov, sat Tărculești. La fața locului pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere.

Un alt incendiu a fost anunțat în satul Fulga de Jos, comuna Fulga. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere. Un alt incendiu s-a înregistrat în satul Novăcești, comuna Florești, iar la scurt timp a fost raportat un incendiu de vegetație uscată, dar și la o anexă și la un grajd în satul Perșunari, comuna Gura Vadului. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere. Au ars 8000 mp de vegetație uscată și un grajd pe o suprafață de 80 mp. Din fericire nu au fost animale afectate.

Pompierii militari au mai fost solicitați să intervină pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată în satul Măgura (comuna Șoimari, în satul Ghinoaica, din comuna Vadu Săpar, dar și în orașul Urlați. 

Back To Top