Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  standul-delegatiei-romanieiDupă ce, anul trecut, inventatorii ploieşteni din Fundaţia Pancuantic au obţinut, la prima participare a lor la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, aurul pentru un aparat care realizează ozon, anul acesta ei au adus acasă medalia de argint.

Produsul pentru care fizicienii ploieşteni din Fundaţia Pancuantic au obţinut medalia de argint este un aparat pentru neutralizarea gazelor de ardere. „Autorul lucrării este cunoscutul inventator Dumitru Pănculescu, părintele conceptului «pancuantic» şi deschizător de drumuri într-un nou capitol al fizicii, care poate fi denumit electro-hidro-dinamica. Aplicaţia imediată a invenţiei este depoluarea atmosferei. Totodată, invenţia constituie o sursă de beneficii economice atât prin dezvoltarea domeniului pe care l-am intitulat Industria Mediului, cât şi prin faptul că, odată ce fumul rezultat din procesele de ardere este descompus în elemente primare, acestea pot fi recuperate, devenind, la rândul lor, materii prime pentru alte industrii, iar gazele care se degajă sunt nepoluante”, ne-a declarat Valentina Nicolae, membru fondator al Fundaţiei Pancuantic alături de Dumitru Pănculescu, Sorin Vegheş şi Floriana Dumitrache-Andreescu.

Însă, realizarea înseamnă şi primul pas al programului de educaţie civică pe care fundaţia l-a lansat la cea de-a 40-a ediţie a Salonului de la Geneva. „Programul se numeşte «Noi redăm naturii puritatea» şi dorim să fie un proiect educaţional care abordează cu totul altfel atât ecologia, cât şi modul în care responsabilizează tinerii. Prin acest program dorim să încurajăm creativitatea pentru identificarea soluţiilor de remediere a efectelor negative provocate deja asupra mediului”, ne-a mai precizat Valentina Nicolae.

În perioada următoare, fundaţia îşi propune realizarea mai multor activităţi educative, concursuri şi chiar realizarea unor publicaţii cu scopul promovării acestor concepte şi idei.

Back To Top