Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

botez
Categorie: Actual
  • Biroul Politic Județean al PSD Prahova a cerut, în urma ședinței de astăzi, demisia din partid a consilierului local ploieștean George Botez.
  • Totodată, lui George Botez i s-a cerut „să se prezinte în următoarea ședință a Biroului Politic Județean pentru a oferi explicații cu privire la ieșirile sale publice din ultima perioadă și poziționările sale politice în dezacord cu restul organizației”.

„Primul și cel mai important proiect de pe ordinea de zi a convocării se referă la construirea noului Spital Municipal de Urgență Ploiești, proiect de importanță majoră pentru municipiul Ploiești și ploieșteni. În cadrul ședinței, a fost exprimată susținerea, în unanimitate, a social-democraților față de proiectul inițiat de primarul Andrei Volosevici, întrucât oportunitatea realizării acestui spital, dar și condițiile derulării proiectului nu pot fi puse la îndoială, Banca Mondială fiind, în calitate de partener, o entitate de prestigiu și un garant al îndeplinirii cu succes a celui mai mare proiect din domeniul Sănătății inițiat în ultimii 30 de ani, pentru Ploiești.

În același context, BPJ a solicitat demisia din partid a lui Sorin George Botez, fiindu-i cerut să se prezinte în următoarea ședință a Biroului Politic Județean pentru a oferi explicații cu privire la ieșirile sale publice din ultima perioadă și poziționările sale politice în dezacord cu restul organizației.

O alta temă abordată în cadrul întrunirii de astăzi a fost cea a revitalizării filialei PSD Ploiești, fiind decisă, cu largă majoritate de voturi, numirea doamnei senator Laura Fulgeanu-Moagher în fruntea organizației locale, luându-se în calcul întreaga sa activitate în cadrul partidului.

Suplimentar, a fost abordata și problema furnizării agentului termic comunitar, un subiect de maximă importanță pentru ploieșteni, față de care PSD Prahova și-a manifestat, făra echivoc, susținerea în vederea atingerii unui rezultat favorabil, pentru ca locuitorii municipiului Ploiești să nu aibă de suferit în sezonul rece care va urma. Cu această ocazie, a fost reiterată importanța aspectului legal în tot ce înseamnă acțiuni întreprinse de autoritățile publice locale și găsirea unor soluții viabile, astfel încât colaborarea tuturor părților implicate să fie una productivă, pe termen lung și în acord cu legislația în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Prahova.

Actualitatea Prahova a solicitat un punct de vedere din partea consilierului local George Botez și, imediat ce îl vom primi, acesta va fi publicat.

Citește și 100.000 de euro pe încredințare directă. “Prefezabilitatea” proiectului Spitalului Municipal e un simplu raport. Împrumutul exorbitant

Back To Top