Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

caniculă alertă meteo
Categorie: Actual
  • Valul de căldură va afecta de mâine, în special zona de sud a țării.
  • Noua avertizare meteo vizează unele dintre județele care s-au aflat sub atenționare și zilele acestea, dar anunță, de asemenea, creșterea temperaturilor până aproape de valori record și în alte regiuni.

Avertizarea meteo de caniculă emisă de ANM pentru perioada 27-29 iulie de referă la Oltenia și Muntenia, unde valul de căldură va persista “în special în jumătatea de sud a țării, unde disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime se vor situa între 33 și 37 de grade”.

cod portocaliu 27 iulieMiercuri, aproape toată jumătatea de sud a țării va fi sub avertizare cod portocaliu.

“În general după-amiaza se vor înregistra valori termice de 37...40 de grade, iar noaptea nu vor coborî sub 20...22 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități”.

Meteorologii mai atrag atenția că, pe parcursul zilei de miercuri (27 iulie), local în zonele de munte și în centru, iar după-amiaza și în noaptea de miercuri spre joi (27/28 iulie) și în regiunile sudice și sud-estice vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

VEZI ȘI: Amenzi de până la 2.500 de lei pentru angajatorii care nu respectă măsurile legale, pe timp de caniculă

Back To Top