Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • Hotărârea Consiliului Local Ploiești privind aprobarea  raportului privind construirea unui viitor spital municipal, raport prezentat initial ca fiind „studiu de prefezabilitate”, a fost atacată de Prefectura Prahova.
  • Primarul Andrei Volosevici a criticat votul consilierilor locali, invocând „lupte politice absurde”.

În ședința din 19 iulie, a fost adoptată o hotărâre privind Raportul Spitalului PPP – Raport privind conceptul iunie 2022, raport ce fusese prezentat initial ca fiind un „studiu de prefezabilitate”. Prefectura Prahova a atacat Hotărârea Consiliului Local invocând faptul că, în urma amendamentelor adoptate, au fost făcute modificări de fond.

Revocare sau atacare în instanța de contencios

„Urmare a amendamentelor propuse, a fost adoptat un act administrativ într-o formă nouă, cu un alt conținut și cu alt titlu, în realitate, o cu totul altă hotărâre față de proiectul supus dezbaterii și aprobării”, se arată în adresa transmisă de către Prefectura Prahova Consiliului Local Ploiești. În consecință, Prefectura a solicitat revocarea hotărârii, în caz contrar aceasta urmând să fie atacată la instanța de contencios administrativ.

„Lupte politice absurde, rațiune întunecată, lumină proastă”

„Din păcate, consilierii locali s-au pus într-o situație delicată, dacă nu chiar jenantă, în lupta lor inexplicabilă împotriva construirii Spitalului Municipal de Urgență. Suntem conștienți cu toții de necesitatea îmbunătățirii sistemului medical din Ploiești și, totuși, lupte politice absurde întunecă rațiunea unor consilieri locali şi aduc o lumină proastă asupra orașului în fața partenerilor de la Banca Mondială. Eu sper ca, într-o viitoare ședință de Consiliu Local, proiectul privind aprobarea documentului întocmit de Corporația Financiară Internațională - IFC pentru construirea Spitalului Municipal de Urgență Ploiești să fie adoptat și, chiar dacă există o mică întârziere, să continuăm demersurile necesare pentru realizarea acestui proiect”, a declarat primarul Andrei Volosevici prin intermediul unui comunicat de presă. De remarcat este faptul că nici măcar primarul Volosevici nu mai folosește termenul de studiu de prefezabilitate atunci când se referă la raportul referitor la construirea unui viitor spital municipal.

Citește și 100.000 de euro pe încredințare directă. “Prefezabilitatea” proiectului Spitalului Municipal e un simplu raport. Împrumutul exorbitant

Back To Top