Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții furt calificat prahova
Categorie: Actual
  • 14 percheziții au fost derulate, miercuri dimineață, de polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuințe din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.
  • Descinderile au avut loc la adrese din Ploiești, Valea Călugărească, Berceni și Târgșoru Vechi.

13 bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 40 de ani, bănuiți de furt calificat din societăți comerciale, au fost conduși la audieri în urma acțiunilor din această dimineață, derulate cu sprijinul jandarmilor.

VEZI ȘI: Percheziții în Ploiești și trei comune din Prahova, la persoane bănuite de furt calificat VIDEO LINK

„În perioada februarie - iulie 2022, persoanele bănuite ar fi sustras în repetate rânduri cabluri electrice din cupru atât montate, dar și care urmau să fie montate, precum și materiale feroase și neferoase, din incinta unor hale industriale și șantiere în lucru.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbaților în cauză, fiind cercetați pentru săvârșirea a 15 acte materiale ale infracțiunii de furt calificat în formă continuată din societăți comerciale de pe raza municipiilor Ploiești și București dar și din comunele Blejoi și Bucov.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 160.000 de lei”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă, dar și bunuri  susceptibile a fi interzise prin lege în vederea deținerii.

Back To Top