Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

consilieri
Categorie: Actual
  • Hotărârea Consiliului Local Ploiești privind aprobarea  raportului privind construirea unui viitor spital municipal, raport prezentat inițial ca fiind „studiu de prefezabilitate”, a fost atacată de Prefectura Prahova.
  • Grupul consilierilor PNL Ploiești a reacționat, considerând „subiectivă intervenția Instituției Prefectului Prahova”.

„Grupul consilierilor locali PNL reiterează susținerea necondiționată a construcției unui Spital Municipal de Urgentă in Ploiești și dezavuează orice declarație politică apărută în spațiul public care susține contrariul.

Reamintim că acest proiect de construcție a unui spital nou în oraș a fost și rămâne dezideratul echipei PNL și al tuturor celor care ne-au susținut și girat prin votul lor.

Dorim, însă, ca acest lucru să se întâmple în deplină legalitate și transparență decizională, motiv pentru care am votat în Consiliul Local modificările (amendamentele) făcute în ceea ce privește proiectul de HCL inițiat de dl primar Andrei Volosevici.

1. Nu putem să-l lăsam pe domnul primar în eroarea de a supune la vot o HCL care nu respectă în totalitate denumirea și valoarea documentului realizat de IFC aflată în subordinea Băncii Mondiale. Prin votul nostru nu am făcut altceva decât să punem în acord contractul negociat și semnat de primarul Andrei Volosevici și aprobat de consilierii locali cu hotărârea de consiliu propusă spre dezbatere.

2. Dorim ca orice decizie referitoare la construirea Spitalului Municipal de Urgență să fie luată în deplină transparență și am impus (în acord cu reprezentații IFC) scoaterea de sub incidența confidențialității a informațiilor de interes public referitoare la dimensiunea spitalului, numărul de paturi, valoarea proiectului și durata de realizare. Apreciem că îndatorarea pe o perioadă de 17 ani a bugetului local cu o sumă de peste 250 milioane de euro este o decizie pe care trebuie să o luam după o dezbatere publică serioasă și cu acordul cetățenilor.

Considerăm subiectivă intervenția Instituției Prefectului Prahova și, ca în orice țară civilizată, așteptăm cu interes și ne vom supune deciziei instanței de judecată.

Din păcate, gestul Prefecturii Prahova nu face altceva decât să întârzie continuarea procedurilor necesare demarării construcției spitalului municipal.

Grupul consilierilor locali PNL nu poate lăsa neamendat un proiect aflat în ilegalitate și menținut într-o zonă de secretomanie nejustificată. Absolut NIMIC din proiectul care vizează construirea unui SPITAL MUNICIPAL DE URGENȚĂ la Ploiești nu poate fi secret/ confidențial. Orice decizie care vizează cheltuirea banilor publici trebuie să fie total transparentă și legală”, se arată în comunicatul grupului consilierilor PNL Ploiești.

Citește și Prefectura intervine în scandalul „studiului de prefezabilitate” al viitorului spital municipal: cere revocarea hotărârii CL Ploiești

Back To Top