Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • După ce Termoficare Prahova a anunțat întreruperea furnizării de apă caldă de la 1 august, întrerupere cauzată de necesitatea efectuării unor reparații, primarul Andrei Volosevici a făcut mai multe declarații în care a dat asigurări că ploieștenii vor beneficia de apă caldă în continuare.
  • „O să mă descurc și o să mă descurc absolut legal”

„O să mă descurc și o să mă descurc absolut legal, discutând zdravăn la cap cu niște oameni și vom avea, în continuare, furnizare de apă caldă de la 1 august. Lăsând la o parte faptul că, deodată, ne prefacem că e o problem, revizii au fost în fiecare an și două-trei săptămâni era oprită furnizarea, nici măcar nu pot să îmi dau seama dacă aș putea să am o reacție vizavi de investiții. Părând că nu știe, președintele Consiliului Județean ne-a spus să se descurce Volosevici. Niște domni îmi spun că trebuie să facă niște investiții. Pot să îi contrazic? Nu știu ce e la CET-ul Brazi, nu ține de primărie. Ne-au spus că au o variantă de lucru. Să o facă! Public, clar, asumat intră în Consiliul Local să vedem ce înseamnă financiar, să vedem ce înseamnă eventuala închiriere de cazane. În niciun caz nu voi permite să nu existe furnizare de apă în Ploiești. Nu pot să îmi dau seama dacă trebuiesc făcute investițiile sau nu. Nici nu poți să îți permiți să nu faci niște investiții și să te trezești în mijlocul sezonului de iarnă că îți crapă instalațiile”, a declarat Andrei Volosevici.

„În mod sigur, de la 1 august, vom avea furnizare de agent termic”, a adăugat primarul Ploieștiului.

Citește și Termoficare Prahova demarează lucrări urgente la Cazanul de Apă Fierbinte Nr. 2 – singura instalație de producție aflată în funcțiune din CET Brazi

Back To Top